Dit is my-quiltgarden. Ik vind het leuk dat je mijn blog bezoekt en waardeer het zeer als je een berichtje achterlaat.


This is my-quiltgarden. It is nice of you to visit my blog. And I appreciate it if you'ld leave a message.



donderdag 26 februari 2009

vakwerkhuis

En mijn vakwerkhuis is ook ingelijst. Hier is een foto waar het hangt. Gaat meer om de sfeer aangezien de tekening elders beter te zien is. Ik heb nog steeds niet ontdekt hoe je met een muisklik de foto kunt vergroten dus het moet nog maar even zo.

ijsvogeltje

Zo, mijn ijsvogeltje is ingelijst. Gewoon met kleurpotlood gemaakt. En hoofdzakelijk met de 3 primaire kleuren. Gewoon de kleurtjes gemengd.

Sinds september 2008 zit ik op les. Ik heb nooit eerder getekend. Wel heb ik een cursus mandala tekenen gedaan maar dat is echt heel anders. Ik heb het echt heel leuk om te doen.
Het wordt tijd dat ik ga sparen voor een nieuwe camera want deze foto is niet zo helder als ik zou willen.

donderdag 19 februari 2009

Saltbox Hill

Zo, de kleine huisjes zijn af. Er was een foutje slopen tijdens het in elkaar zetten. Er hoefde geen verbindingstrook tussen de afzonderlijke blokjes. En daar kwam ik achter toen ze allemaal aan elkaar gezet waren:-(
Maar goed, alles weer los getornd en nu weer 6 losse blokjes. Nu nog de grotere blok en mijn top is klaar.

zaterdag 14 februari 2009

Saltbox Hill

Ik kon het niet laten en heb gisteravond nog de 3 blokjes aan elkaar gemaakt. Dit is het resultaat tot nu toe.

vrijdag 13 februari 2009

Saltbox Hill

Zo, mijn eerste blokje van Saltbox Hill is nu helemaal af. Van 2 andere blokjes is het borduurwerk helemaal af. Het is jammer dat de kleuren niet zo mooi uitkomen op de foto. Het zijn wat antiek-achtige kleuren. Mijn vingers jeuken om verder te gaan.

zondag 8 februari 2009

Saltbox Hill

Zo, nu moeten er toch echt wat nieuwe foto's van quiltprojecten bij anders denken jullie nog dat dit een teken blog is. Enkele weken geleden ben ik naar de Log Cabin geweest omdat ik te weinig stof had voor de afwerkrand van mijn "give thanks" quilt. En natuurlijk bleven er stofjes aan mijn handen plakken voor een volgend project. Saltbox Hill, een patroontje van Cinderberry Stitches. Het voordeel hiervan is dat ik de kleine blokjes makkelijk mee kan nemen als ik op cursus ben. ook dit is heel klein maar net iets groter dan Noah's Ark. Dat heb ik toch even aan de kant gelegd. Het is zo klein dat ik problemen met mijn oogen krijg. Jammer. Maar ach, er is genoeg keuze in leuke projecten. Deze dus.

zondag 1 februari 2009

Dolfijnendeken

Om toch nog eens een quilt op mijn blog te zetten heb ik een foto gemaakt van een quilt die ik verleden jaar gemaakt heb. Mijn dolfijnendeken. Ik heb er echt met heel veel plezier aan gewerkt. De dolfijntjes zijn gemaakt met PP techniek. Ik heb het patroon vergroot en volgens eigen idee alles aan elkaar gezet. Hier is het buitengedeelte nog niet gequilt. Dat heb ik later el nog gedaan.

Houtskool

De tekeningen komen sneller dan de quiltprojecten. Hier een houtskooltekening van een Limburgs vakwerkhuis.